CategoriesVastgoed nieuws Groningen

300 digitale euro’s voor Groninger ondernemers.

 

Mkb-ondernemers in de gemeente Groningen kunnen 300 euro aan digitaal geld ontvangen voor het verduurzamen van hun bedrijfspand.

Deze unieke mogelijkheid wordt aangeboden via de Groningen Werkt Slim-app, waarmee ondernemers in de Gemeente Groningen financiële ondersteuning kunnen krijgen voor energiebesparende producten en diensten. Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.

De Groningen Werkt Slim-app stelt mkb’ers in staat om eenvoudig toegang te verkrijgen tot deze financiële impuls. Ondernemers die geen uitnodiging per post hebben ontvangen, hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Groningen Werkt Slim. Ze kunnen alsnog toegang aanvragen via deze link.

Deze financiële ondersteuning is bedoeld voor investeringen in energiebesparende maatregelen, waarmee niet alleen het milieu wordt geholpen, maar ook de kosten voor energieverbruik kunnen worden verminderd. “Grijp deze kans nu om actief bij te dragen aan een duurzamere toekomst en verlaag tegelijkertijd uw energiekosten”, aldus Groningen Werkt Slim.

Het tegoed kan uiterlijk tot 31 december 2023 geclaimd worden door het scannen van de QR-code. Vervolgens dient het tegoed uiterlijk 31 januari 2024 te worden gebruikt.

Over Groningen Werkt Slim

Groningen Werkt Slim is het duurzaamheidsplatform van de vier Groninger bedrijvenverenigingen, de gemeente Groningen en de provincie Groningen. Het platform helpt ondernemers met informatie en onafhankelijk en gratis advies over onder meer energiebesparing, duurzaam vervoer, circulair ondernemen en klimaatadaptatie.