Huur opzeggen

Huur opzeggen? Vul het onderstaande formulier in. Uw opzegging is pas akkoord als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Hoe gaat de huur opzeggen in zijn werk?

Het opzeggen van de huur kan iedere dag van de maand, maar gaat altijd in op de laatste dag van de desbetreffende maand, en is ten alle tijden minimaal 1 kalendermaand en maximaal 3 kalendermaanden. Zeg je op na de eerste van de maand? Bijvoorbeeld 2 Augustus? Dan eindigt uw huurovereenkomst op de laatste dag van de daaropvolgende maand namelijk, 30 september

Vragen over de opzegging? Stuur dan een mail naar info@hofmanvastgoed.nl

Oplevering van de woonruimte

De oplevering van een woonruimte is aan regels gebonden. De ruimte moet in goede staat en schoon worden opgeleverd. Huur je de woning gemeubileerd, dan dienen de meubels in een nette staat achtergelaten te worden. Bij de incheck van uw woonruimte heeft u een inspectierapport ontvangen, de woning dient in de zelfde staat te worden opgeleverd.

Twijfelt u over bepaalde opleverpunten van de woning? Wacht dan niet tot de eindinspectie. Maar stuur ons dan een mail naar info@hofmanvastgoed.nl met de desbetreffende punten.