Over ons

over Hofman Vastgoed

Familiebedrijf in hart en nieren

Kwaliteit en duurzaamheid

Hofman Vastgoed is opgericht door Hofman senior en sinds 1985 actief in het vastgoed. 

 

Beide zoons hebben de passie voor het vastgoed met de paplepel ingegoten gekregen en zijn later ook in het bedrijf gaan werken. In 2020 hebben de broers het stokje definitief overgenomen van senior.

 

Vanuit hun kantoor, gesitueerd in de binnenstad van Groningen, streeft het team van Hofman  naar een resultaat gerichte werkwijze. Prettige samenwerking en persoonlijk contact zijn hierbij van groot belang.

 

Hofman Vastgoed BV is naast verhuur van onroerend goed ook actief op het gebied van projectontwikkeling en verduurzaming van hun panden.

 

Ruim

35

Jaar

Ervaring
Waarom

Kwaliteit

De kwaliteit die we beogen is in het belang van onze huurders en verhuurders. Onze panden zijn investeringen voor de lange termijn. 

testimonials

Here’s what clients say
about us

Mr. William Smith
Corporate communications Executive
Very easy to use. I don't know what else to say. I didn't even need training. It fits our needs perfectly. Rentex is the real deal! I would like to personally thank you for your outstanding product.
Mrs. Emma Stone
New York, USA
I don't always clop, but when I do, it's because of Rentex. I will let my friends know about this, they could really make use of Rentex!